Centralt
Wifi
Garage
Frukost
Bar
Hiss

Hotellrum till bra priser i Östersund

Hotell Zäta erbjuder er enkelrum, dubbelrum och stora fina familjerum. Alla rum är utrustade för bästa komfort och trivsel, givetvis med dusch/bad. Alla våra gäster har tillgång till fritt internet. I receptionen hittar ni hjärtstartare samt brandsläckare.

Enkelrum

Våra fina enkelrum är perfekt för dig som reser ensam. Enkelt rum med de mest nödvändiga bekvämligheter för dig som är på resande fot.

Måndag till fredag: fr 995 kr/natt
Fredag till söndag: fr 875 kr/natt

Dubbelrum

Våra fina dubbelrum är perfekt för er som reser två. Dubbelrummen finns med olika bekvämligheter, anpassat efter era behov.

Måndag till fredag: fr 1195 kr/natt
Fredag till söndag: fr 975 kr/natt

Familjerum

Prova våra rymliga familjerum! Ta med hela familjen på semestern och njut av allt vad Östersund har att erbjuda.

Måndag till fredag: fr 1495 kr/natt
Fredag till söndag: fr 1495 kr/natt

Frukostbuffé & lounge

Frukostbuffé ingår alltid när du bor hos oss på Hotell Zäta. Frukosten serveras vardagar 06.30–09.30 och helgdagar 08.00–10.00. Även du som inte är hotellgäst hos oss är välkommen att köpa vår frukostbuffé. I vår lounge kan du koppla av med ett glas vin, en öl eller kaffe samt lite tilltugg.

Frukost för hotellgäster: Ingår i rumspriset
Frukost för allmänheten: 90 kr/person

Omgivning & parkering

Hotell Zäta ligger mitt i centrala Östersund nära butiker, biograf, myndigheter, restauranger och pubar som alla ligger i centrum. Det är 700m till tågstationen och 200m till flygbussarna. Parkerar ni i vårt varmgarage så tar ni bara hissen upp till vår reception. Garage bokas innan ankomst i mån av plats.

Garage: 100 kr/dygn

Erbjudanden & boendepaket

Vi på Hotell Zäta strävar efter att göra er vistelse hos oss till en helhetsupplevelse som ni sent kommer att glömma. Därför kan vi alltid erbjuda dig olika boendepaket och erbjudanden där vi kombinerar boende med mat, evenemang och aktiviteter till mycket förmånliga priser.